gnojila   zatiranje škodljivcev   Bio=naravno=zdravo   Substralovi vrtičkarji
Stopili bomo vašim rastlinam v bran.

Škodljivci

Škodljivci na sobnih rastlinah

 
 

Opis

Rastlinski škodljivci se v naših dnevnih sobah počutijo čez vse leto zelo dobro in se močno razmnožujejo. V sobah v glavnem prevladujejo pršice, resarji, bele mušice, volnene uši, kaparji in listne uši. Slednje povzročajo veliko škodo s sesanjem soka iz rastlin ter izločanjem medene rose na kateri se nato kot sekundarni škodljivci razmnožijo plesni. Enako velja za lončnice, ki jih pred zimo prinesemo v notranjost in nehote z njimi tudi škodljivce, ki se nato hitro razširijo. Zato je pomembno, da redno preverjamo napad škodljivcev in po potrebi zdravimo okrasne rastline s Celaflor® Careo® razpršilom ali Celaflor® Naturen® naravnim insekticidom za okrasne rastline.

Najenostavnejša preventivna zaščita pred nadležnimi škodljivci, je z uporabo Celaflor® Careo kombiniranimi palčkami ali Celaflor® Careo granulatom, ki ščitita rastline pred okužbo s škodljivci v obdobju do 3. mesecev in obenem gnojita rastline.
 
© 2012 Silk d.o.o. in Scotts Celaflor GmbH
* Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno natančno preberite etiketo in informacije o izdelku.
** Pesticide uporabljajte varno. Pred uporabo natančno preberite etiketo in navodila. Prosimo, upoštevajte, simbole in opozorila na navodilih za uporabo.